bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Пластична естетична хирургия

Истанбул е един от градовете топ дестинация за медицинския туризъм. Всяка година над половин милион души от цял ​​свят пътуват до Истанбул за медицински процедури.

Като пациент имате определени очаквания, когато сте ришили да пътувате до Турция за естетична и пластична процедура, и нужда от добър пластичен хирург професионалист.
Вашият хирург трябва да ви предложи високо ниво на умения, да има подход, да даде приоритет на вашата безопасност и комфорт, за да осигури желаните, удовлетворяващи и естествени резултати.
Затова ние избрахме за Вас най-опитните и доказани лекари.

Пластичната и естетична хирургия е медицинска специалност, чрез която се извършват естетични корекции върху човешкото тяло. Пластичната хирургия дава възможност да се възстановяват функциите на тялото след тумори, тежки заболявания. Естетичните процедури могат да изпълнят желанието ви да направите промяна, от която смятате, че имате нужда.

Най-често извършваните пластични хирургични процедури са:

Увеличаване на гърди с импланти, корекции и повдигане;
Корекция на носа – ринопластика;
Лифтинг на седалище BBL / Повдигане на седлище/
Липосукция;
Коремна пластика;
Отстраняване на гинекомастия;
Отопластика
Премахване на белези
Фейслифт

Най-често извършваните нехирургични естетични процедури са:

Оформяне на устни
Подмладяване на лицето
Мезотерапия / Мезолифт лице
Плазмена терапия PRP

Какво предсравлява процедурата по уголемяване на гърди?

Уголемяване на гърдите е хирургична процедура, която използва силиконов гел или физиологичен разтвор, за да подобри размера и формата на гърдите.
Жените с малки гърди или гърди, които са загубили обема си, често се чувстват непривлекателни, по-малко женствени. Уголемяването и повдигането на бюста помага на много жени да се чувстват по-уверени и комфортно в своите тела.
Увеличаването на гърдите осигурява дългосрочно решение за лошо пропорционални гърди, чрез увеличаване на размера на гърдите и коригиране на тяхната форма.

Кой може да се възползва?

Ако обмисляте операция за уголемяване на бюста и сте в добро здраве, имате реалистични очаквания, може да се възползвате от тази процедура.
Ако едно от посочените условия се отнася за Вас и желаете по-добър естетически вид, тогава това може да е най-добрата естетична хирургична процедура за Вас
⁃ Наличие на естествено малки гърди
⁃ Гърди след бременност
⁃ Увиснали, издути гърди

Най-често използваните импланти имат гладка повърхност и кръгла форма. Тъй като повечето импланти се поставят под мускула при уголемяване на гърдите за предпочитане са кръглите, гладки импланти.
Съществуват и различни „профили“ на имплантите като високопрофилни и среднопрофилни гръдни импланти.

Какво представлява процедурата по уголемяване на гърдите?

По време на операцията хирургът прави малък разрез във всяка област на гърдата, за да постави имплантите. След това се прави внимателен разреза по начин, по който се свеждат до минимум евентуалните белези. След като бъде направен разреза, се повдига гръдната тъкан и кожата, за да създаде джоб за задържане на импланта. Джобът ще бъде директно зад гръдната тъкан и под мускула на гръдната стена. Специален хирургически сутиен се използва след операцията, за да поддържа гърдите в най-доброто положение по време на заздравяването.

Какво предсталява бразилски лифтинг на седалище?

Това е хирургична процедура, при която се увеличава и / или оформя дупето със собствената ви мазнина за по-изразена, обемна външност.
Наличието на стройни, оформени задни части става все по-популярно. Въпреки, че правенето на упражнения може да ви помогне да постигнете определен ефект, често не може да се осигури адекватно оформяне.
Ако сте недоволни и желаете по-обемен, младежки вид на седалището, тогава Бразилският Butt Lift е точно за Вас, като ще се използват микро мазнини за придаване на обем и извайване на извити, оформени задни части.

Откъде се взима мазнина за процедура за повдигане на седалището?

Ще се извърши липосукция, която ще включва премахване на мазнини от проблемните зони. Дори да сте слаби, имате достатъчно излишни мазнини по тялото си, които са достатъчни за събиране на минималното необходимо количество мазнини за инжектиране.
Зони, от които се извличат мазнините са: Корем, Бедра, Хълбоци.
Цялата процедура обикновено продължава 2-3 часа.
Разреза се прави високо в долната част на седалището, така че след това белега да не се вижда.
След като хирурга направи разреза, извлича мазнини от друга част на тялото, като корем или бедро чрез липосукция. След това се пречистват мазнините и се добавя към седалището. Доктора ще направи оформяне за естествено изглеждащ контур и може също така да премахне излишната кожа за гладък резултат. В някои случаи може да се добавят импланти на седалището, за да се подобрят допълнително резултатите. След като разрезът е зашит, върху хирургичната област се нанасят марлеви превръзки и лента и се поставя компресионно облекло.

Кой е добър кандидат за бразилско повдигане на седалище?

Ако чувствате, че седалището ви е плоско или не съвпада с контурите на останалата част от тялото ви, или ако кожата ви в тази област е прекалено отпусната и упражненията или диетите не са в състояние да коригират проблема, сте добър кандидат за тази процедура.

Подходящи кандидати за бразилско повдигане на седалище:

Да сте в добро общо здравословно състояние;
Бъдете готови да следвате съветите на вашия хирург, включително да не оказвате натиск върху задните си части в продължение на 4 седмици, за да осигурите възможно най-добри резултати.
Ако сте пушач, трябва да се откажете от тютюнопушене поне за 4 седмици преди и 4 седмици след операцията;
Имайте реалистични очаквания за резултатите от вашата операция;
Да бъдете в добро общо психологическо здраве;

В много случаи бразилското повдигане на дупе се извършва заедно с други процедури за контуриране на тялото, като абдоминопластика (пластика на корема), повдигане на бедрата, намаляване на целулита.

Какво представлява абдоминопластиката?

След значителна промяна в теглото е обичайно да останете с излишна, увиснала кожа в коремната област. Това е особено често при жените след бременност и може да се случи естествено в резултат процеса на стареене.
Пластика на корема премахва излишната кожа, стяга мускулите на коремната стена и възстановява по-стегнат, по-плосък корем. Процедурата често се комбинира с липосукция за отстраняване на мазнини и подобряване на контурите на корема.

Пластичната операция за стягане на корема е безопасна и високоефективна процедура, която може да постигне незабавни резултати. Също така процедурата е често срещана както при мъжете, така и при жените, които желаят да имат по-плоска и по-тонизирана коремна област. Процедурата често се комбинира или с повдигане на гърдите, или с увеличаване и повдигане на бюста, което често се нарича преобразяване на мама /Mommy Makeover/.
Абдоминопластиката е насочена главно към излишната кожа (а не към мазнините) и следователно е коригираща процедура след промяна на телесното тегло

Пациентите с абдоминопластика обикновено имат един или всички от следните симптоми:

-Неравномерно разпределение на мазнините
-Излишна, отпусната кожа
-Загуба на еластичност в кожата и стрии
-Слабост на мускулите на стомаха

Можете да определите подходящата за Вас процедура и да бъдете сигурни в желаните резултати с нашите сертифицирани хирурзи.

Процедурите се извършва в международно акредитирано болнично заведение с най-съвременен хирургичен център, оборудван с най-модерните технологии.

Предлагаме Ви най-извършваните процедури

Ринопластика
Ревизия на Ринопластика /Вторична Ринопластика/
Уголемяване на Бюст с Импланти
Уголемяване и Повдигане на Бюст
Намаляване и Повдигане на Бюст
Липосукция / Липоскулптура/
Лифтинг на седалище BBL / Brazilizn Butt Lift /
Абдоминопластика
Фейслифт

Нашите лекари използват само одобрени от FDA филъри и материали.

Ако желаете да получите повече информация, не се колебайте да се свържете с нас.

 

Пластични Хирурзи

https://www.mediceste.com/wp-content/uploads/2021/03/rsz_drfatihirmak.jpg
Prof.Dr.Fatih Irmak

Пластичен | Естетичен Хирург
rguler
Op.Dr.Ramazan Guler

Пластичен | Естетичен Хирург
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Свържете се с нас

Copyright 2018 by Medic Este © . All rights reserved.

bt_bb_section_top_section_coverage_image